Täna käisin linnas - vohhhooo :D Milline megalahe valik kangaid meie kauplustes saadaval on. Ma olen ikka väga pikalt "eemal" olnud. Jeerum kust küll alustada....

Äkki algusest või kuskilt poole pealt - sest päris algusest läheks kole pikaks. Kuigi mulle selline heietamine juba meeldiks. Mingil hetkel tekkis sellest õmblustööst omamoodi tüdimus ja mõtted keerlesid üha rohkem aia ja põllumaa ümber. Me oleme nimelt värsked (juba mingi 3 aastat vist) maakad. Õmblustööd ikka jagus ja just täpselt nii palju, et on põnev olnud. Dada bodyd ja pusad on mind justkui vee peal hoidnud :D - et selline vähe suurem õmblustöö päris ära ei ununeks. Nüüd on Dadamora kõrvale mitmeid teisi toredaid ettevõtmisi kogunenud - kõik soovivad bodysid. Nii ma siis vuristan kiirenevas tempos teiste ettevõtmiste tarbeks beebirõivad - justkui unes. Igati tore uni on olnud - üldse ei kurda :)

Täna käisin ühe Sassu e-poe tellimuse tarbeks Tallinnast kangast otsimas ja tunne oli küll selline nagu väikesel lapsel kommipoes. Sellist asja pole minguga varem juhtunud - ausõna. Pigem olen ma kanga kauplusest nii läbi jalutanud, et midagi sobilikku pole leidnud. Sel korral aga oli sobilikke kangaid enam kui küllalt ja mul oli suuri raskusi enese vaos hoidmisega. Lõpuks jõudsin töökotta ainult kolme kangaga ja see oli suur pingutus, et ainult kolm sai valitud. Õnneks oli mul tasku väikeseid kangajuppe täis - need olin ma targu töökojast kaasa võtnud, et ma oskaks arvestada, millised kangad juba olemasolevatega kokku võiks sobida ja nii jäidki esialgu sõelale need kolm. Samas jäid paar kangast nii hullusti hinge kriipima, et mul on ehk lähiajal vaja hädasti veelkord linna minna :D

Ma pole ammu nii suure kiiru ja õhinaga tööd teinud - vaja kiiresti lubatud tellimustööd ära lõpetada, et oma uued kangad saaks ette võtta. Nii põnev on....

Logi sisse mõne järgmise IDga:


Sinu API ühendus seade ei tööta. proovige muuta seadet moodul võimalus või kontrollida oma php.ini seaded(cURL support = enabled OR allow_url_fopen = On)

Joomla Templates - by Joomlage.com